KERETA BERKILAT TAPI ENJIN BERKERAK!!

Nak tahu cara bersihkan enjin kereta sepantas 5 minit?

Stress bila tengok kereta macam ni kan? Hantar carwash kena tunggu 2-3 jam, silap-silap tembak air laju boleh rosakkan enjin kereta.

LIHAT CARA BERKESAN UNTUK KILATKAN ENJIN KERETA TANPA TEMBAK AIR!

SEKALI LAP ENJIN BERKILAT!

KENAPA WAJIB GUNA MIROS SUPER CLEANER?

SPRAY JER... BERKILAT

HASIL UJIAN PADA ENJIN KERETA

Lihat apa kata pengguna MIROS SUPER CLEAN

Jimat masa nak bersihkan kereta. Hari minggu ambik masa sejam dua jer. Tak perlu hantar carwash dah

Azman

Puchong, Selangor

Memang terbaik. Proton Waja saya spray 2 kali jer. Kereta dah pakai 10 tahun lebih. Enjin macam baru semula. 

Encik Aziz

Setapak, KL

Saya beli untuk bersihkan  lori saya. Hari-hari angkut sawit kotor. Memang berkesan betul. Part-part besi boleh guna yang ni. 

Ahmad Kasim

Muar, Johor

Postage MIROS SUPER CLEAN

Produk ini mempunyai jaminan wang kembali 100% tanpa banyak soal.

Kami sangat yakin Miros Spray mampu membantu untuk menghilangkan kesan daki hitam pada kereta anda. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk enjin kereta yang bersih dan berkilat

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

Belum habis lagi, ini the best part … anda order sekarang dan bayar pada posmen ketika barang sampai

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Order dulu bayar pada NINJA VAN

Barang akan sampai dalam 1-7 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

Posmen akan menghubungi anda melalui SMS / Panggilan telefon sebelum membuat penghantaran.

Cas tambahan RM10 dikenakan oleh pihak Kurier untuk servis penghantaran COD.

BERAPA HARGA MIROS SUPER CLEANER NI?

Harga biasa RM110 tapi anda order hari ini dengan harga PROMOSI!

Paling bestnyaa..anda order sekarang dapat 3 FREE GIFT menarik.

Free Gift 1- Auto Body Coating
Free Gift 2- Rubber Wax ( Untuk Wax Tayar & Getah)
Free Gift 3- Span Pengilat Tayar

Tapi...FREE GIFT terhad untuk order terawal shj!

Jimat RM180

Money Back Guarantee

RM50 Sahaja Sebotol

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang diatas

Jimat RM110

Money Back Guarantee

RM55 Sahaja Sebotol

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang diatas

Jimat RM41

Money Back Guarantee

RM69 Sebotol

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang diatas

Jimat RM250

Money Back Guarantee

RM47.50 Sahaja Sebotol

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang diatas

Jimat RM390

Money Back Guarantee

RM45 Sahaja Sebotol

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang diatas

Penghantaran Pantas

1-3 hari bekerja menggunakan Kurier NINJA VAN

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya produk tidak berpuas hati dengan produk

100% Puas Hati

Instant effect sekali sembur enjin berkilat